SMS-es telefonszám ellenőrzés az Oszkáron

A 100.000-es méretű Oszkár-telekocsis közösségünk legnagyobb része folyamatosan nagy megelégedettséggel használja a rendszert! Viszont ilyen nagy népszerűség mellett időnként óhatatlanul érkezett hozzánk egy-egy panasz azzal kapcsolatban, hogy az autós nem elérhető telefonon: “Ezen a számon előfizető nem kapcsolható”.
Vagy ami a rosszabbik eset, olyanok írtak nekünk, akik nem is tudták mi az az Oszkár (sajnos még 1-1 ilyen ember van az országban) de mivel egy autós az ő telefonszámukkal regisztrált, hívogatták őket utazásokkal kapcsolatban. Legújabb fejlesztésünk nyomán igyekszünk  az ilyen panaszoknak elejét venni és az Oszkárt a legmegbízhatóbb telekocsirendszerré tenni!

Eddig is volt lehetősége bárkinek érvényesítenie a telefonszámát egy normál díjas SMS segítségével. Viszont mivel ez nem volt kötelező, nem élt vele minden felhasználó. Legújabb fejlesztésünk révén bevezettük, hogy autós hirdetést feladni vagy helyet foglalni csak érvényesített telefonszámmal lehet.

Abból a szempontból is módosítottunk rendszerünkön, hogy nem neked kell küldened az SMS-t, hanem mi küldünk egy kódot, amit csak be kell írnod az érvényesítő mezőbe. Így a telefonon pötyögés nehézségét és a normál díjas SMS költségét is levettük a válladról.

Ezzel párhuzamosan a regisztrációt is egyszerűsítettük: már nem kell regisztrációkor megadni a telefonszámodat, csak később, amennyiben hirdetést szeretnél feladni, vagy helyet szeretnél foglalni.

Reméljük ezzel is egyel biztonságosabb telekocsi rendszert tudunk számodra biztosítani!

Kellemes utazásokat kívánunk!

Hozzászólások

  • Oszkár Telekocsi

   Ezek szerint egy másik fiókhoz tartozik a telefonszámod! Ha még fennáll a probléma, kérünk írd meg a részleteket az info@oszkar.com-ra

   Válasz
 1. Daniel

  Androidrol nincs ez. A hirdetes feladas is sikerult 🙂

  Válasz
  • Oszkár Telekocsi

   Az androidos app tesztelés alatt áll, a hét második felén fogjuk ott is élesíteni

   Válasz
 2. cicasildi

  Azt szeretném megkérdezni, hogy név szerint hogyan tudom megkeresni a sofőrt itt az oszkáron, nem utaztunk, és múltbeli utat lehet e megnézni?
  Köszönöm
  Ildi

  Válasz
  • Oszkár Telekocsi

   A személyes menü Beálítások fülén találsz egy felhasználó keresése almenüt. Itt felhasználói név alapján tudsz keresni.
   Vezetéknév – Keresztnév alapján nem lehet keresni.

   Válasz
 3. Viktor Schumann

  Hi,

  Az ellenorzo SMS nem akar megerkezni az angol telefonszamomra es kb van 2 napom foglalni.
  Mit tudok tenni? (ugyanezen az emailen vagyok a rendszerben)

  Udv.
  Viktor

  Válasz
  • fk.oszkar.com

   Kedves Viktor!

   Kérlek, az info@oszkar.com -ra írd meg a problémát, hogy az ügyfélszolgálat tudjon segíteni.

   Üdv,
   Kriszta

   Válasz

Trackbacks/Pingbacks

 1. Az oszkáros autósok 12 pontja | Az Oszkár telekocsi blogja - […] a telefonszám-ellenőrzés, ha még ez nem történt volna meg. Erről már írtunk egy korábbi cikkünkben. A második lépés a…

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás