A nemrég honlapunkon is bemutatott nem mindennapi szerelmes történetek után egy romantikus telekocsizó, Viola is mesélt nekünk. Ezúton gratulálunk Neki és Ádámnak a második hónapfordulójukhoz!


Kéz a kézben - OszkárralAz Oszkáron megismert és általunk bemutatott párok úgy találkoztak, hogy egyikük sofőr, másikuk utas volt. Viola és Ádám története azonban a hátsó ülésen kezdődött.

Egy szombati napon együtt utaztunk haza Budapestről Pécsre. A fővárosban dolgozunk, de a családunk vidéken él. Mindketten utasként ültünk be az autóba, bár Ádám, mindig sofőr szokott lenni, most kivételesen a másik oldalt erősítette. Az, hogy egy kocsiba ültünk, igen sok véletlennek köszönhető – kezdte történetét Viola.

A lány elmondta, Ádám vonattal szeretett volna utazni, de lemaradt róla, nagy szerencséjére talált egy hirdetést, gyorsan le is foglalta az üresen marad helyet, hiszen majdnem a pesti címéről indult az életét végérvényesen megváltoztató kocsi. Viola szinte kivétel nélkül mindig pénteken utazik haza, ekkor mégis szombaton indult. Így történt, hogy mindketten a hátsó ülésen landoltak, beszélgetni kezdtek, kis idő után mindkettejüknek úgy tűnt, hogy évek óta ismerik egymást. Rengeteg közös témájuk volt, kiderült, hogy Viola albérletet keres Pesten, Ádámnál pedig üresednek a szobák.

A lány így emlékezett vissza történetükre:

– Gondoltam, ez jó ürügy lesz arra, hogy később beszéljünk. Ám nem vezetéknévvel mutatkoztunk be indulásnál, és túl kevés információt tudtam róla ahhoz, hogy megkeressem később a Facebookon. Elértük a végállomást, mindketten kiszálltunk, az autó elhajtott, mi pedig ott álltunk ketten.

Sietett, elköszönt tőlem, kicsit csalódott voltam, azt hittem megvárja velem az értem jövőket, vagy elkéri a számomat.

Épp készültem volna magamba roskadni bánatomban, amikor visszafordult és megkérdezte, hogyan talál meg lakásügyben. Teltek a napok de nem történet semmi, próbáltam az út során szerzett információk alapján megtalálni a Facebookon, de nem sikerült. Aztán néhány nap múlva üzenet érkezett tőle, a lakásról kezdtünk beszélgetni. Ez azonban gyorsan átcsapott másba, egész más témáink voltak. Két nap múlva együtt ebédeltünk és fagyiztunk. Ezt még több randi követte, egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy egy pár vagyunk. Ennek már két hónapja, azóta persze mindig ő a sofőröm.


Gratulálunk Violának és Ádámnak és sok boldogságot kívánunk! Történetük újabb bizonyíték, hogy érdemes Oszkárral útitársat keresni! Kattints ide és keresd meg Te is a számodra megfelelőt!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás