Hála az égnek szép napos idő volt szombaton, így igazán jó hangulatban telt a 7. Fenntarthatósági Nap a Millenárison, ahol az Oszkárral mi is részt vettünk kiállítóként!

Novák Péter nem most kezdte az oszkározást

Novák Péter nem most kezdte az oszkározást

Délelőtt még inkább csak lézengtek az érdeklődők, de délután már megérkeztek azok is (és szerencsére szép számban), akik nem csak a gyalogos közlekedés lerövidítése céljából vágtak át a Millenáris területén. Így az első, 14 órára tervezett telekocsi rekordkísérletünkhöz nem okozott problémát elég résztvevőt találni – nyilván az ingyenes mozijegyek és szabadulójátékok is inspirálóan hatottak!
.
.

Sok jó ember... :)

Sok jó ember… 🙂

És hogy sikerült-e a rekord? IGEN!!! Már az első kísérletre 15-en sikerült beülni a gáz üzemű G-TEC Octaviába, így virtuálisan fejenként 140 Ft-ból sikerült lejutni Szegedre! Ezzel 3 és féllel megdöntöttük a Totalacar májusi rekordját! Nem is rossz! A Második kísérletnél sikerült növelni a létszámot, 16-an jutottak be – bár itt a csomagtartó inkább már nyitva maradt.

 

Teljes a koncentráció

Teljes a koncentráció

A pingponglabdás játékunk a vártnál is nagyobb sikert aratott, több mint 70-en próbálkoztak minél gyorsabban 5 “utast” pattintani Oszkár kisautójába. gratulálunk Richie-nek, aki szinte hihetetlen módon 7 másodperc alatt teljesítette a küldetést! De természetesen Stuartnak és Attilának is jár a biztos nyeremény a szintén zseniális 10 másodpercen belüli időeredményért! A többi próbálkozónak is köszönjük a részvételt, köztük is sorsolunk a rendelkezésre álló mozijegyekből és szabadulós játékokból, a nyerteseket e-mailben értesítjük!

Hálásak vagyunk a Magyar Telekomnak, hogy lehetővé tette a kiállítókénti részvételünket, valamint a Porsche Hungáriának, akik a G-TEC Octaviát biztosította a rekordkísérlethez. És persze minden játékosnak és érdeklődőnek köszönjük, hogy ellátogatott standunkhoz!

A rendszerünkkel újonnan megismerkedőknek és a régi felhasználóinknak is sok sikeres utat kívánunk a jövőben Oszkárral! Keress útitársat most!

Az Fenntarthatósági Napon készült képeinket itt tekintheted meg:

 

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás