2020-as fesztiválszezon OszkárralAz elmúlt években összesen kb. 1000 db jegyet és bérletet osztottunk ki különböző eseményekre a fesztiválos játékainkban, és reméljük a következő években sem lesz ez másként!

 Sajnos tavaly már nagyon sok olyan játékos volt, aki nem gondolta komolyan, hogy akár nyerhet is, így:
🙁 plusz munkát okozott nekünk és a fesztivál szervezőinek is 
🙁 illetve volt, hogy más játékosokat golyózott ki ezzel a viselkedésével és végül senki nem tudott élni a nyereménnyel

 [icon name=”exclamation” class=”” unprefixed_class=””] Idén úgy döntöttünk, hogy megreformáljuk a játék menetét egy kicsit.

Olvass tovább a részletekért!

1. Készítettünk egy fesztiválos oldalt, ahol a “Játszom” gombra kattintva tudsz bejelentkezni az éppen aktuális játékra.A jelentkezéshez be kell lépni az Oszkáros profilodba (ha még nem Oszkároztál, akkor regisztrálnod kell).

2. Ezzel felkerülsz a listára, amiből majd sorsolunk, élő videóban a facebookon.

3. Ha Te nyersz, Oszkáros belső üzenetben értesítünk. Ha kiderül, hogy eszed ágában sincs részt venni az adott fesztiválon (mert nem is a te stílusod, vagy külföldön dolgozol és nem terveztél hazajönni), akkor negatív értékelést kapsz az Oszkáros profilodra Oszkár-felhasználótól.

A még nem futó játékokról kérhetsz emlékeztetőt, amit az Oszkáron regisztrált email címedre küldünk, aznap, amikor indul a játék. [icon name=”clock-o” class=”” unprefixed_class=””] 

06.26-án indul az első játékunk, amiben a Paloznaki Jazzpiknikre nyerhetsz majd páros napijegyet, kérünk, hogy amikor jelentkezel a játékra, vedd figyelembe a fentieket!

Nézz körül a fesztiválos oldalon, olvasd el a játékszabályt és kérj emlékeztetőt, nehogy lemaradj valamiről, ami érdekelhet!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás