Hát én immár kit válasszakArra gondoltunk bemutatjuk nektek a legmegbízhatóbb autósokat az Oszkáron. Gyorsan meg is néztük, hogy a rendszerben mely autósok azok, akik az elszállított utasok számához viszonyítva elenyésző arányban (kevesebb mint 1%), vagy egyáltalán nem rendelkeznek negatív értékeléssel és idén már legalább 8 embert elszállítottak. Nos, így is több mint 1500 autós került bele a listánkba!  Emiatt úgy döntöttünk, hogy a listán szereplők közül havonta kisorsolunk és blogposztban bemutatunk egy üzleti és egy nem üzleti oszkáros autóst!

 

Köszönjük, hogy oszkáros autósként ennyire odafigyeltek az utasaitokra! Az autósok 95%-a 95% feletti pozitív értékeléssel rendelkezik a rendszerben: a számok jól mutatják, hogy az Oszkáros közösségben nagyon jól működik a szelekció. Hiszen azok az autósok, akik az értékeléseik alapján nem tekinthetőek kellően megbízhatónak, automatikusan kikerülnek a rendszerből, mivel az utasok inkább a megbízható sofőröket választják.  Hogy konkrétan kiket? Például Zoltánt, vagy Pétert!

 

Zoltán (tozo69):

Zoltán szabadidejében magashegyi túrákat szervez

Zoltán szabadidejében magashegyi túrákat szervez

Zoltán három éve oszkározik. Az interneten talált rá az Oszkárra és három napon belül regisztrált is. Zoltán hittantanárként és lelkészként dolgozik két általános iskolában, és a munkájával kapcsolatosan utazik rendszeresen Budapest és Pécs között, illetve alkalmanként Nyíregyháza irányába.

Zoltán leginkább az ismeretségek miatt szereti az Oszkárt, ahogy mondja:

“az élet összeköti az együtt utazókat és ebből nagyon jó dolgok jönnek ki”

Kedvenc oszkáros története az, amikor beszállt hozzá kisírt szemekkel egyik rendszeres utasa, egy fiatal lány. A lány elmesélte neki és a másik utasnak (aki történetesen egy fiatal srác volt), hogy éppen szakított a barátjával és hogy valószínűleg nem fog már többször Zoltánnal együtt utazni, mivel ő a barátja miatt oszkározott rendszeresen Pécsről Budapestre. Az úton ezután jót beszélgettek és lány meg a srác között mintha kezdett volna kialakulni valami. Zoltán viccesen úgy búcsúzott a fiataloktól, hogy szóljanak, ha esküvő lesz. Hogy lesz-e esküvő vagy sem, azt nem tudjuk, de mindenesetre legutóbbi közös útjukon a lány már boldogan mutatta a jegygyűrűjét Zoltánnak! 🙂

Ha te is szeretnél Zoltánnal utazni, foglalj helyet nála!

 

Péter (kotapeter):

Péter a Ricsárdgír zenekarral úton Pécs felé a koncertre

Péter a Ricsárdgír zenekarral úton Pécs felé a koncertre

Péter egy éve oszkározik. Barátja említette neki, hogy szuper dolog a telekocsizás, nézze meg az Oszkárt! Ő rögtön  regisztrált és ma már üzleti felhasználóként szállítja utasait Budapest és Pécs között, azok legnagyobb megelégedésére. Mivel Péternek sok törzsutasa van, amint elérhetővé vált a hűségprogram indításának lehetősége, be is állította azt, és éppen a napokban utazott is egyik rendszeres utasa ingyen a hűségprogram keretében.

Ha te is szívesen utaznál Péterrel, foglalj helyet nála!

 

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás