2Szeretünk közel lenni a közösségünkhöz, Hozzátok! Amikor csak lehet, Oszkárral utazunk, akár valakihez csatlakozva, akár autóink helyeit hirdetve.

Ennek jegyében, és a 10. születésnapi év kapcsán is jó ötletnek gondoltuk, hogy nőnap alkalmából női sofőreinket személyesen köszöntsük fel!

Hirtelen jött az ötlet hétfőn: mi lenne, ha nőnapkor meglepetésszerűen Máté és Attila, a két társalapító “lecsapna” néhány női sofőrre és női utasaikra. Az ötletet tett követte, szerdán hajnalban megvolt a virág és reggel ment is a “fenyegetés” Facebookra!

 

Nőnapi csokorOszkáros nők vigyázat!

Máté és Attila, az Oszkár alapító-kommandója ma bárhol lecsaphat Rátok egy oszkáros út során! Virág lesz náluk, és nem félnek használni! ????

Akiket nem sikerül személyesen elérni, azoknak ezúton kívánunk boldog nőnapot! ????????????????

 

Általában férfi utastársakat szerveztünk be cinkosnak, hogy biztos jó helyen álljunk készenlétben. (Ezúton is köszönjük a segítséget) Az akció sikeres volt, “lecsaptunk” az Árpád-hídnál, a kisföldalatti végállomáson és a Népligetnél. Az “áldozatok” közt volt elsőoszkáros, de rutinos sofőr is!

Nagyon élveztük a rajtaütési akciót, így tervezünk hasonlót más alkalmakkor is! Már-már irigykedve néztünk a távozó autók után, egytől egyik szívesen lettünk volna utasok bármelyiken!

Íme a merényletek képei, galériánkban közzétételt vállaló “áldozataink”

 

9 7 6

5 4 3

 

További sok sikeres utat kívánunk Oszkárral közösségünk minden tagjának!
Keress autóst aki elvisz, vagy hirdesd meg szabad helyeid akár most!

 

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás