Mutatjuk, hogyan utazhatsz mégis kényelmesen és segíthetsz egyúttal másoknak is

Oszkárosként abban valószínűleg mindannyian egyetértünk, hogy a telekocsizás egy fantasztikus dolog. Kényelmesen és olcsón lehet utazni, miközben új embereket ismerhetünk meg, sőt még az erőforrásokat is gazdaságosan használjuk ki. Win-win szituáció mindenkinek.

Bármennyire is szeretjük azonban az Oszkárt, sajnos néha előfordul, hogy egy adott időpontra és/vagy útvonalra nincs hely – vagy azért, mert már betelt az összes hely, vagy azért, mert egyáltalán nem is volt meghirdetve. Ilyenkor, ha nincs autód, akkor marad a MÁV vagy Volán busz. De mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy van más opció is?!

A közösségi megosztás egy új fajtája, az autómegosztás Airbnb-je, az AutoPal. Ez egy olyan platform – de hívhatnánk online közösségnek is – amin keresztül magánszemélyektől tudsz autót bérelni egyszerűen, gyorsan és biztonságosan rövid és hosszú távra egyaránt. Ha már ketten utaztok könnyen előfordulhat, hogy olcsóbban kihozzátok, mintha vonattal vagy busszal mentetek volna.

De továbbmegyek. Oszkárosként az AutoPal segítségével utasból akár még sofőr is válhat belőled. Hogyan? Bérelsz egy autót az AutoPalon keresztül, majd meghirdetsz egy utat az Oszkáron. Amellett, hogy megmarad az autós utazás kényelme és másoknak is segítesz, az is lehet, hogy ingyen megfordulsz! Utazásoddal ráadásul a közösségi megosztást és az autó tulajdonosát is támogatod. Ez az igazi win-win-win!

Felmérések szerint autóink idejük 95%-át kihasználatlanul töltik, miközben folyamatosan veszítenek értékükből és állandó kiadással járnak. Az AutoPalon történő bérléssel hozzájárulsz, hogy a megosztott autók hatékonyabb kihasználtságához, ami végső soron kevesebb parkoló autóhoz és egy élhetőbb városhoz is vezet.

Az AutoPal honlapján több tucat autó közül válogathatsz. Az autók profilján minden fontos információt megtalálsz, ha pedig megtalálod a neked szimpatikus autót, akkor egy kattintással fel is veheted a kapcsolatot a tulajdonossal. Mivel az oldalon található autók jelentős része magántulajdonban áll, így a város számos pontján, akár a szomszéd utcában is találhatsz bérelhető autót. Az autó átvétele a foglaláshoz hasonlóan gyorsan történik. A papírmunkát a tulajdonos már előre elkészíti, amit a helyszínen az autóval együtt csak közösen át kell néznetek, aláírnotok és már indulhatsz is.

Az AutoPal a biztonságra is figyel. Az autókat a bérleti ideje alatt egy 24 órás, nemzetközi Roadside Assistance szolgáltatással kiegészített díjmentes teljes körű casco biztosítás védi. Az autók és a tulajdonosok megbízhatóságát az Oszkárhoz hasonlóan felhasználói visszajelzések garantálják. Oszkáros felhasználóként ráadásul lehetőséged van “magaddal vinni” (belinkelni) Oszkáros értékeléseidet, ezzel is elősegítve, hogy a tulajdonosok rád bízzák autóikat.

Ha esetleg autó tulajdonosként olvasod ezt a bejegyzést, az AutoPal Neked is új lehetőségeket nyithat meg. Oszkáros felhasználóként már teszel azért, hogy autódat hatékonyabban használd ki, de az AutoPalon történő megosztással autódat akkor is hasznosíthatod, amikor Te épp nem vagy úton.

Amellett, hogy autóddal pénzt kereshetsz, a fenti példa alapján láthatod, hogy akár egyszerre több embernek is segíthetsz, hogy kényelmesen és gazdaságosan jusson el úticéljába. Annak érdekében, hogy autódat a legnagyobb biztonságban tudhasd, autódat a megosztás során a már fent említett biztosítás védi, bérlőidet pedig a kölcsönös visszajelzések mellett pedig az AutoPal is ellenőrzi. Az AutoPal ezen túlmenően az autótulajdonosok és bérlők alkotta közösség mellett egy, az Oszkárhoz hasonló céges hátteret is biztosít, így ha a foglalásod során bármilyen probléma adódna, mindig van akikhez fordulj.

Már jelenleg is számos közös felhasználója van a két szolgáltatásnak, és reméljük, hogy hamarosan egyre több AutoPalos autóban meghirdetett úttal találkozunk majd az Oszkáron is.

Gondolj csak bele! 15 évvel ezelőtt az Airbnb is sokaknak elképzelhetetlen volt, ma pedig már az egész világ meghatározó turisztikai szolgáltatójává vált. Most a közlekedésen van a sor. Tegyünk együtt a közösségi utazás érdekében! További részletekért kattints ide.

 

Az Autopalt üzemeltető AutoPal Kft. teljesen független az Oszkárt üzemetető Oszkar.com telekocsi Kft-től. Azért népszerűsítjük ezt a szolgáltatást felületeinken, mert egyrészt Nektek jól jöhet, másrészt szimpatikus közösségi kezdeményezés. Az Oszkár 2007-es indulásakor számos helyről kaptunk segítséget a népszerűsítésben, amit ezúttal is köszönünk, és így próbálunk továbbadni a következő generációnak. 

 

Hozzászólások

    • fk.oszkar.com

      Kedves Mária!

      Az történt, hogy a rendkívül rossz statisztikád miatt letiltotta a fiókodat a rendszer. A csillagaid száma 2,9-en áll. Sajnos az autósok érdekében nem engedhetjük, hogy Oszkározz.

      Köszönjük a megértést!

      Üdv,
      Kriszta

      Válasz
  1. zolee_x

    Hello !

    Ez jelenik meg 0208 an.

    Szolgáltatásunk fejlesztésén dolgozunk

    Szolgáltatásunk fejlesztésén folyamatosan dolgozunk. 2020-ban várhatóan számos új, izgalmas fejlesztést fogunk bevezetni, azonban a fejlesztések egy része a szolgáltatásunk átmeneti szüneteltetését igényli. Ezúton szeretnénk benneteket tájékoztatni, hogy szolgáltatásunk 2020. január 1. 0:00 perctől átmenetileg nem lesz elérhető. A szolgáltatás újraindításának pontos dátumáról mindenkit értesíteni fogunk.

    Hat 5 het nem volt elegendo?!

    Na mind1. Majd kesobb megnezem, de azert eleg furi.

    Udv Z

    Válasz
    • fk.oszkar.com

      Kedves Zoli!

      Nem mi fejlesztjük azt a weboldalt, nem tudjuk, hogy mennyi idő kell nekik a rendszer összeállítására. Időnként nézz vissza az oldalukra.

      Üdv,
      Kriszta

      Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás