Íme egy újabb fejlesztés, amelyet többen is kértetek!hűség

Örömmel hallottuk tőletek, hogy több utasotokkal  nagyon jó kapcsolatot alakítottatok ki. Már ismerősként üdvözlitek egymást a beszállásnál és a kölcsönös szimpátiának köszönhetően az utas nálatok jelentkezik először, ha utazni szeretne: azaz törzsutassá válik. Többen jeleztétek, hogy a törzsutasaitokat szeretnétek kiemelten kezelni, ezért elkészítettünk egy új fejlesztést, amellyel autósként hűségprogramot indíthatsz a törzsutasaidnak!

A hűségprogram lényege: ha az utas már többször utazott veled, megajándékozhatod őt  egy ingyenes úttal. Tehát például megadhatod, hogy utasaid minden 10. útja ingyenes nálad.  Így a jelenleg is rendszeresen veled utazó utasok még jobban elkötelezettek lesznek, hogy a te útjaid közül válasszanak, új utasaidnak pedig szintén jó motiváció ez arra, hogy amikor csak tehetik, veled utazzanak. Természetesen azt, hogy az ingyenes utat hány veled történt utazás előzze meg, te határozhatod meg.

Az ingyenes út az autós személyéhez kötött, mindegy milyen viszonylaton utazik éppen az utas.

Ha autósként az utasaidnak hűségprogramot szeretnél indítani, akkor azt a “Személyes” fül “Beállítások” menüpontjában a “Kedvezmények” részben tudod megadni.

Hűségprogram

Ha beállítottad a kedvezményt (maradjunk a fenti példa kapcsán annál, hogy minden 10. út ingyenes az utasaidnak), akkor  a rendszer az alábbiak szerint fog működni:

Helyfoglalás esetén a rendszer megvizsgálja, hogy mely utas utazott már veled 9-szer, vagy többször. Ha van ilyen, akkor ezen utasok következő útja ingyenes lesz nálad, függetlenül attól, hogy 11-szer, 25-ször, vagy 118-szor utazott már veled. Ezután a számláló lenullázódik, az utas 9-szer fog fizetni neked az utazásért majd a 10. alkalommal ismét ingyen utazhat. Azon utasoknak, akik múltbeli utazásaik alapján jogosultak arra, hogy a következő útjuk ingyenes legyen nálad, automatikusan emailt küldünk, és tájékoztatjuk őket a lehetőségről!

Ha az utas még nem utazott 10-szer veled, csak mondjuk 3-szor, akkor ennek az utasnak további 6 utazásánál kell majd fizetnie neked, majd az ezt követő (összességében 10. útja) lesz ingyenes. Ezután a számláló lenullázódik, innentől az utas 9-szer fizet, majd minden 10. utazása lesz ingyenes.

Amennyiben az utas következő utazása ingyenes lesz valamelyik autósnál, a rendszer erről tájékoztató e-mailt küld az utasnak. Ha pedig az utas ezután helyet foglal az adott autósnál, akkor a helyfoglalásnál 0 Ft viteldíjat fog látni, amennyiben csak magának foglal helyet. Ha több személyre foglal helyet, akkor a fizetendő viteldíj értéke az ingyenes úttal csökkentett összeg lesz. Erről mind az utas a helyfoglalást visszaigazoló emailen kívül a “Helyfoglalásaim” menüpontban is tájékozódhat. Az autós pedig szintén megtalálja az információt a helyfoglalást visszaigazoló emailben, de mellette az “Aktuális utasaim” listában is a helyes árat fogja látni az utas neve mellett.

A hűségprogramról az út adatlapján tájékozódhatnak az utasok, ahol fel lesz tüntetve, hogy hány utazás után jár ingyenes út annál az autósnál. Továbbá a listázóban kis ikonnal jelezzük azon autósok hirdetéseit akik ilyen kedvezményt biztosítanak utasaik részére.

Eredményes hűségprogram tervezést és minél több törzsutast kívánunk! Természetesen továbbra is várjuk fejlesztési javaslataitokat az info@oszkar.com-ra!

Még nincsenek törzsutasaid? Kezdd el gyűjteni őket már ma, adj fel autós hirdetést! Utasként kíváncsi vagy, van-e már valakinek hűségprogramja számodra? Keress autóst és csekkold a listázóban!

 

Hozzászólások

 1. Huszár István
  • Oszkár Telekocsi

   Kedves István!

   1. Azért nem jelenik meg az ikon, mert a böngésződ gyorsítótárazta a weboldal képanyagát, egy Ctrl-F5 billentyűkombinációval orvosolható a probléma

   2. Minden általad beállított számú lefoglalt hely ingyenes, tehát ha azt állítod, be, hogy 9 utazás után legyen a következő ingyenes, akkor ha extrém esetbe az első úton 9 helyet foglal le valaki (és ez meg is valósul!) akkor már a következő, tehát 2. utazáson egy hely ingyen jár.

   Örülünk hogy tetszik az ötlet és bízunk benne, hogy sikert arat a Te utasaid körében is!

   Válasz
 2. Rékasi Zoltán

  Üdvözletem!
  Visszamenőleg is érvényes,vagy csak a beállítás pillanatától?
  Válaszod előre köszönöm:Zoltán

  Válasz
  • Oszkár Telekocsi

   Kedves Zoltán!
   Amint beállítottad, a rendszer meg fogja vizsgálni az utasaidnál, hogy hányszor utaztak már veled korábban és annak megfelelően jelzi majd, hogy melyik útjuk lesz ingyenes.

   Válasz
 3. Mátyus Csaba

  Sziasztok!
  Nálam is be van állítva, hogy minden 10.út ingyenes.
  Több útnál is észrevettem -utoljára ma reggel-, hogy nem mindig a 10. utat ajánlja fel ingyen.
  Néhány utasnál a 11, vagy 12-ket.

  Bizonyos időn belül kell a 9 utat leutazniuk, hogy a 10. bonus legyen?
  Üdv:
  Csaba

  Válasz
  • fk.oszkar.com

   Szia Csaba!

   Ha megírod az info@oszkar.com -ra, hogy konkrétan melyik utas esetén volt ez, akkor megvizsgáljuk, mi történt. 🙂

   Üdv,
   Kriszta

   Válasz

Trackbacks/Pingbacks

 1. 2015-ös Oszkáros év | Az Oszkár telekocsi blogja - […] rögtön két újítással kedveskedtünk a sofőröknek: az egyikkel a hűséges utasokat tudják jutalmazni, a másikkal a rossz statisztikával rendelkező utasokat…

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás