10 éves születésnap tortaHa szigorúan a “világra jövetelt”, azaz a honlap internetes megjelenését nézzük, az Oszkár csak november végén lesz 10 éves. Miért vagyunk mégis már túl a bulin? Egyrészt ősz végén már rossz idő van. 🙂  Másrészt szeptember első hétvégéjén adódott szuper lehetőség az ünneplésre a Vingardium Borliget keretében. Ezért azt gondoltuk, idén az Oszkár-névnapot és az “Oszkár” név születésnapját ünnepeljük meg egy jó kis nyárzáró rendezvény keretein belül!

Legszívesebben az egész, közel félmilliós közösséget vendégül láttuk volna, de

sajnos a Puskás Ferenc Stadion nem készült el addigra,

ráadásul az is kicsi lett volna. Így a július végén kiküldött hírlevelünk kapcsán érdeklődők közül adtunk lehetőséget a leggyorsabb 100 jelentkezőnek a részvételre. Így utólag mondhatjuk, méltóképp képviselték mind az Oszkáros autósokat és utasokat!

A program meglehetősen kötetlen volt. Máté és Attila tartott egy negyedórás bemutatót az Oszkár 10 évének általuk valamiért különlegesnek tartott pillanataiból. Az elmaradhatatlan pezsgős koccintás (alkoholmentes pezsgővel is készültünk a sofőrökre való tekintettel) után a torták kerültek kés alá.

A gyümölcsös, könnyed ízek még jobban estek mindenkinek, mint az addigra kint megeredő eső.

Szerencsére nem csak a VIP terem, de annak terasza is fedett volt, így semmi nem szabott határt a közel éjfélig tartó oszkáros sztorizásoknak, különleges borok kóstolásának, játéknak, mókának és kacagásnak.

Oszkáros kisautóversenyelőadásÜnneplő tömeg

 

 

 

.

.

pezsgős koccintástortavágás

 

 

 

 

 

Köszönjük a Vingardium csapatának a helyszínt és a segítséget a színvonalas lebonyolításban! És persze mindenkinek, aki mint mondani szokták, jelenlétével emelte az est színvonalát!

Na de beszéljenek inkább a képek, ide kattintva elérhető a teljes galéria! A résztvevők megtalálhatják magukat a képeken, akiknek nem volt lehetőségük részt venni, pedig ízelítőt kaphatnak a rendezvény hangulatából.

Nézd meg legújabb videónkat, amit a szülinapon vetítettünk először!
Használd mindig az Oszkárt, hirdesd meg szabad helyeidet vagy keress autóst! A lényeg, hogy ne utazz egyedül! 🙂

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás