Oszkár, Gábor és Irén9. születésnapunk alkalmából azt találtuk ki, hogy mi ajándékozzuk meg az Oszkáros közösséget. Több mint 100 kívánság érkezett, hogy ki, milyen különleges útitárssal, járművel vagy körülmények között szeretne Oszkározni. Kezdetben úgy gondoltuk, egyet valósítunk meg ezek közül, de olyan jó ötletek voltak, hogy elszaladt velünk a ló… 🙂

Második nyertesünk Irén lett. Ő Pilát Gábor párkapcsolati és életvezetési tanácsadóval, a “Tabuk nélkül a párkapcsolatról” című könyv szerzőjével szeretett volna együtt utazni.

Amikor telefonon értesítettük Irént, éppen egy kisebb műtéti beavatkozás után ébredezett az altatásból. Gyorsan magához tért a hír hallatán és egyik ámulatból a másikba esett! 🙂 Nagyon boldog volt, hogy az Oszkárral és Gáborral utazhat!

Pilát Gábor még nem telekocsizott, de ő is nagyon örült a megkeresésünknek. Jó kezdeményezésnek tartja az Oszkárt, ezért szívesen belement a találkozóba.

Találkozóhelynek egy bevált Oszkáros csomópontot, a Keleti-pályaudvar melletti benzinkutat választottuk, majd utunk egy veresegyházi cukrászdába vezetett.

Oszkározás Pilát Gáborral

Körbeajándékoztuk egymást: Oszkáros utasainknak Oszkáros ajándékkal kedveskedtünk. Gábor hozott Irénnek és az Oszkár csapatának 1-1 dedikált példányt a könyvéből. Irén pedig hozott a szülinaposoknak – hiszen Gábor könyve is most lett 2 éves – egy kis szegedi ajándékot!

Az utunk során sok minden szóba került.
Emberi kapcsolatok, üzlet és magánélet is. Megtudhattuk, hogy a szeretői kapcsolatok 95%-a normál párkapcsolatként tönkremegy, hiába működött előtte nagyon jól minden. Szó esett arról is, hogy a mai egészséges párkapcsolatok kialakulását negatív irányban befolyásolja az online játékok és pornográfia, valamint az elköteleződés hiánya.

Irén és Gábor végigbeszélgették az utat, egy perc sem maradt kihasználatlanul. Búcsúzáskor megegyeztek, hogy Gábor februári, szegedi előadásán ismét összefutnak majd.

Elköszöntünk, Irént “beraktuk” egy Oszkárba, talán már haza is ért, mire ez a bejegyzés megszületett! 🙂

Oszkár, Gábor és Irén Veresegyházon

Ha felkeltette érdeklődésedet Pilát Gábor és a könyve, akkor csatlakozz Te is a Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-közösséghez vagy keresd fel weboldalát!
Hamarosan újabb szülinapi telekocsi kívánságot váltunk valóra! Ne maradj le, kövesd blogunkat és Facebook oldalunkat!
Addig is: olvasd el az első valóra váltott szülinapi kívánság történetét és természetesen sok sikeres utat kívánunk Oszkárral!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás