Tömeges értékelés - útitársak kiválasztása

Ismét egy újabb kényelmi funkcióval bővült Oszkár telekocsi rendszere, mégpedig az értékelések tömeges leadásának lehetőségével.
Számos felhasználónak gondot jelentett az egy vagy több  út során felhalmozódott utasok értékelése, így mostantól lehetőség van pár kattintással az összes utast vagy az összes autóst értékelni.

Az elmaradt értékelések listázása a személyes menüben a megszokott módon történik, annyi különbséggel, hogy mindegyik értékelendő útitárs mellett található egy jelölő négyzet. Az értékelni kívánt útitársakat bejelölve – vagy a fejlécen található jelölőnégyzet segítségével az összes telekocsizót kiválasztva – alul az “Összes kijelölt értékelése” gombra kattintva megjelenik az értékelési űrlap. Ezt kitöltve és az “Értékelés mentése” gombra kattintva egyidejűleg minden kijelölt utazó értékelését el lehet végezni, azonos szöveggel, és azonos módon. Amennyiben különböző értékeléseket szeretnél az egyes útitársaknak leadni, természetesen az egyesével történő értékelés leadásra továbbra is van lehetőség!Tömeges értékelés leadása

Tömeges értékelést adhatnak le mind az autósok eddigi utasaikról, mind pedig az utasok eddigi sofőrjeikről, teljesen azonos módon.

További kellemes telekocsizást kívánunk minden kedves Oszkáros felhasználónak, és természetesen a fejlesztési ötleteket továbbra is szívesen vesszük!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás