pc0607769. születésnapunk alkalmából azt találtuk ki, hogy mi ajándékozzuk meg az Oszkáros közösséget. Több mint 100 kívánság érkezett, hogy ki, milyen különleges útitárssal, járművel vagy körülmények között szeretne Oszkározni. Kezdetben úgy gondoltuk, egyet valósítunk meg ezek közül, de olyan jó ötletek voltak, hogy elszaladt velünk a ló… 🙂

 

Hogy milyen formában is szaladt el velünk a ló? Amikor elolvastuk a kívánságokat, 4 kategória bontakozott ki.
  • Volt aki meg szeretett volna lepni valakit egy utazással, ahol nem volt szükség hírességre, sőt extra autóra sem. Ebben a kategóriában Lídia nyert, aki Ildikót, barátnőjét lepte meg születésnapja alkalmából egy bulival
  • Volt aki híres személlyel szeretett volna utazni – ebben a kategóriában Irén nyert, aki Pilát Gáborral utazhatott
  • Harmadik kategória a hátrányos helyzetben levők megsegítésére irányult. Sok ilyen ötlet, javaslat érkezett, jelen cikkünk pont erről szól
  • Illetve volt aki különleges autóval szeretett volna utazni – ennek a kategóriának a nyerteséről jövő héten számolunk be.

Tehát a “Hátrányos helyzetben levők megsegítése” kategória nyertese Dominik lett. Dominik nagymamájával – aki annyira fiatalos, hogy távolról sem tűnik nagymamának – él Taszáron. A kívánságuk az volt, hogy mikulás alkalmából eljuthassanak Lánycsókra (Mohács melletti falu) ahol a család maradék része lakik.

Úgy gondoltuk, hogy erre az alkalomra elmegy az Oszkár csapat nagy része, így végül az Oszkártól hárman: Kriszta, Attila és Máté mentünk. Egy ismerőstől – egyúttal Oszkáros felhasználótól – kerítettünk egy kényelmes kisbuszt, amivel leutaztunk kedd reggel Taszárra. Persze meghirdettük Oszkáron az utat, volt is utas, bár a korai időpontra való tekintettel ekkor még nem telt meg a kocsi.

Taszárra pontban 9-kor érkeztünk, és Margit Dominikkal együtt tűkön ülve várt már bennünket. Mindhárman saját horgolású angyalkát kaptunk Margittól – amit utólag ezúton is köszönünk. Dominik halmozottan hátrányos helyzetű, de állapotához képest eszméletlenül életvidám srác. Az utat végigbeszélgettük Margittal, akinek az élete távolról sem mondható egyhangúnak. Példának okáért a taszári reptéren a MIG-ek fekete dobozait ő bütykölgette annak idején! Többet nem árulok el róla, ha ezen a környéken jársz autóval, add fel a hirdetésedet Oszkáron, és ha Margit helyet foglal nálad Dominikkal, tuti mesél majd nagyon sok érdekességet!

A családhoz megérkeztünk lánycsókra, ahol nagy örömmel fogadták Dominikot és Margitot. Mi itt nem is zavartunk sokáig, elmentünk Mohácsra, megnézni van-e éppen busójárás (meglepő, de nem volt). Délután visszavittük Taszárra Dominikékat, akik nagyon örültek hogy újra találkozhattak a többiekkel. Elmondásuk szerint nyár óta nem volt alkalmuk eljutni Lánycsókra.

Hazaúton tele lett a kocsi Oszkáros utasokkal, Mikulás alkalmából mindenki kapott egy csokimikulást, és kellemes beszélgetések alakultak ki a kocsiban.

Dominik és Margit nagyon örült, hogy ők nyertek, de mi úgy éreztük az utat követően, hogy a beszélgetések által mi kaptunk többet.

Hamarosan újabb szülinapi telekocsi kívánságot váltunk valóra! Ne maradj le, kövesd blogunkat és Facebook oldalunkat!
Addig is: olvasd el az első valóra váltott szülinapi kívánság történetét és természetesen sok sikeres utat kívánunk Oszkárral!

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás