Értékelés újratöltve, nincs több bosszú!

Az Oszkározás egyik legfontosabb mozgatóereje a valós értékelések leadása. Ez segít az autósnak és az utasnak az utazás előtt a tájékozódásban, illetve a bizalom elnyerésében. Sajnos időről időre előfordult, hogy valaki bosszú-értékelést adott le: miután kapott egy számára nem tetsző értékelést, viszonzásul adott utána egy alaptalan negatívot.

Elejét szerettük volna venni annak, hogy valaki csak azért ne merje megírni őszintén a tapasztalatait, mert félnie kell, hogy bosszúból lejárató értékelést kap. Ezért 2018 év elejétől megváltoztattuk az értékelési rendszert. A másik félre leadott értékelés (mindegy hogy negatív, semleges vagy pozitív)  nem fog azonnal látszódni az értékelt adatlapján, csak ha

  • a másik fél is viszont-értékelte már az utazást
  • vagy 3 nap eltelt az értékelés leadását követően.

Ez utóbbi esetben, tehát a 3 napot követően, ezentúl már nem lesz lehetőség viszont-értékelést leadni. Tehát a 30 napos értékelési idő továbbra is megmaradt, de ha az egyik fél már értékelte az utazást akkor onnantól legfeljebb 3 napja van a másiknak is erre.

Ha előzőleg esetleg pozitív értékelést adott az egyik fél, de a másik fél negatívat, akkor már nem lesz törölhető az eredeti értékelés, ezáltal kiküszöbölve a bosszút.

Ha mind a két fél negatívan értékeli az utazást, de aztán később higgadt fejjel átgondolva és egymás közt megbeszélve úgy döntenek, hogy törölni szeretnék, akkor ebben az esetben engedni fogja nekik a rendszer.

Az utazást követően, az értékelés leadására vonatkozó tájékoztató emailt ugyanúgy küldi a rendszer. Ha az útitársad már értékelt, a profilban az alábbi üzentet látod egészen addig, amíg nem viszonozod a gesztust:

 

Amennyiben bármiféle hibát észlelsz ezzel kapcsolatosan, akkor kérlek jelezd felénk az info@oszkar.com email címen.

További sok sikeres utat kívánunk Oszkárral!

Nézd meg, hogy van-e értékelendő útitársad és próbáld ki az újdonságot!
Ha nincs függőben lévő értékelésed, kreálj magadnak! 🙂
Dobd fel az Oszkárra szabad helyeidet vagy utazz Oszkárral! 🙂

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*
Website