A felhasználószám növekedésével (már több, mint 42 ezren vagyunk!) óhatatlanul előfordul, hogy egy sofőrhöz olyan utas jelentkezik, akivel nincs kirívó baj, de valamilyen oknál fogva mégsem szeretne vele legközelebb még egyszer együtt utazni.

Többen is jelezték, hogy szeretnének egy listát összeállítani azokról a felhasználókról, akiket nem szívesen vinnének többet. Nos, ez a funkció elkészült!

Személyes tiltólistaA Személyes menüben az Autós menü -> Haladó autós beállítások fülre kattintva található meg a “Tiltólista” almenü, ahol azoknak a felhasználóknak a listáját tarthatod karban, akiket nem szeretnél elvinni, azaz szeretnéd, ha nem tudnának helyet foglalni a kocsidban. Ezen az oldalon tudsz felvenni újabb felhasználókat a listára felhasználónevük alapján, illetve belső megjegyzésben megadhatod, miért tiltod le az adott felhasználót. Ez a megjegyzés csak neked látszik, sehol máshol nem jelenik meg.

Természetesen amennyiben időközben “kibékültetek”, a tiltólistán levő felhasználót bármikor törölheted is onnan!

Azon felhasználók akik a tiltólistádon vannak, helyfoglaláskor egy hibaüzenetet kapnak, miszerint: “A sofőr zárt csoportra korlátozta a hirdetését, melynek sajnos Te nem vagy tagja!”

Bízunk benne, hogy nem nagyon kell használnod a funkciót, de ha mégis, akkor mostantól megvan a lehetőség!

Frissítés 2015. január 13. : Mostantól meg is lehet egymással osztani a tiltólistát. Erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

További kellemes útitárs keresést mindenkinek!

Hozzászólások

    • Oszkár Telekocsi

      Kedves Anna!

      Az általad példaként leírt esetnek nincs köze a tiltólistához. Ha a tiltólistán szerepetél volna, akkor nem engedett volna helyet foglalni a járaton a rendszer. De ha jól értem, te nem foglaltál helyet, hanem csak üzenetet írtál, de mire a sofőr ezt olvasta, már elkeltek a szabad helyek.
      Azt javaslom, hogy legközelebb foglalj helyet a járaton, és akkor nem fordulhat elő újra ez a sajnálatos esemény. (Ha valamiért mégsem megfelelőek a körülmények, telefonos egyeztetést követően lemondhatod a helyfoglalásod)

      Ne keseredj el egy rossz tapasztalat alapján, sok sikeres utazást kívánunk a jövőben!

      Válasz
      • vattai laszlo

        Nem foglalt helyet,mert nem tudott, ahogyan én sem. De üzenetet azt lehet küldenie, mint nekem is, CSAK MINEK HA ÚGYSEM VÁLASZOLNAK? Nem értem ezt a baromságotokat, mindenkinél tiltólistás lennék ? Mert nem igazán találok olyat ahol ne jelenne meg ez a kib. üzenet… A sofőr zárt csoportra korlátozta a hirdetését, melynek sajnos Te nem vagy tagja!
        valamit csináljatok ezzel a sz.rral légyszíves, köszi

        Válasz
        • fk.oszkar.com

          Kedves László!

          Kérlek, írj az info@oszkar.com -ra, mert a megadott email címed alapján nem találtalak a rendszerben, így nem tudok pontos választ adni neked.

          Köszi,
          Kriszta

          Válasz
  1. Fürjes Ádám

    Ez minden csak nem diszkrét megoldás. Sokkal hatékonyabban is meg lehetett volna oldani. Az a baj, hogy így ha letiltom látja a hirdetésem és megint akar foglalni így értelemszerűen találkozik az üzenettel, rákeres és rájön, hogy baszus le lettem tiltva.. Egyszerűbb és fájdalom mentesebb lenne ha egyszerűen csak nem látná a hirdetésem.

    Válasz
    • Oszkár Telekocsi

      Kedves Ádám!

      Mivel belépés nélkül is van lehetőség keresésre, így elkerülhetetlen, hogy a hirdetéseddel találkozzon az az illető akit esetleg tiltólistára tettél.

      További kellemes Oszkáros utakat kívánunk!

      Válasz

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tiltólista feltubózva - […] sok autós előszeretettel használja a tiltólista funkciót annak érdekében, hogy korlátozhassa azon utasok helyfoglalását, akik visszaéltek a […]

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás