Valószínűleg többetekkel – bizonyos esetekben velünk is – előfordult olyan eset, amikor olyan felhasználóval utaztunk együtt, akivel már régebben történt közös utazás, viszont túl sok részletre nem emlékeztünk a másik félről. Ez a szituáció akkor tud kicsit kínossá válni, ha ezzel szemben útitársunk mindenre emlékszik velünk kapcsolatban.

Ismét egy többek kérésére elkészült fejlesztésről számolhatunk be, ez pedig a privát megjegyzéskészítés. A funkció lényege, hogy bárkiről írhatsz olyan személyes megjegyzést, amit mások nem olvashatnak, de számodra fontos lehet a másik félről.

Mostantól az ilyen esetek elkerülhetők azáltal, hogy bárkiről írhatsz személyes megjegyzést a profillapján! A megjegyzés módosítható és törölhető is természetesen. Ha legközelebb újra helyet foglal az autódban a 4-es metró főtervezője, akinek legutóbb nem tudtál visszaadni az ötezresből, csak vetsz egy pillantást a profillapján előzőleg elhelyezett megjegyzésedre, és máris tudod, hogy ezúttal tőle kevesebbet kell kérned, ráadásul tudomást is szerezhetsz arról, hogy vajon a 4-es metró tényleg elkészül-e 2017-ig vagy egy kicsit tolódni fog?

Személyes megjegyzés a felhasználórólA funkció egy tetszőleges profillap megtekintésekor elérhető, így függetlenül attól, hogy utaztál-e már az adott felhasználóval, vagy még nem, írhatsz megjegyzést a “Személyes megjegyzéseim a felhasználóról” felirat alatti szerkesztés ikonra kattintva, valamint ugyanitt módosíthatod is a megjegyzéseket!

Kellemes útitársakat és hasznos megjegyzéseket kívánunk útitársaidról! A további fejlesztési javaslatokat az info@oszkar.com email címre vagy kommentekbe várjuk!

 

Hozzászólások

  1. Dajka Judit
    • Zolee_x

      Ez nem kimondottan a temahoz csatlakozik, de hogy nem reagalt rovid idon belul a megkeresesedre ezt tudod a soforhoz szemelyes megjegyzest fuzni. Illetve tudod ertekelesbe irni a soforhoz. Uzennikell oszkaron keresztul. Mar meri a rendszer milyen gyorsan valaszol a sofor a megkeresesre. Es beleszamit milyen ertekelest kap a sofor . Atlagos valaszadasi ido illetve 24 oran beul mennyire valaszolt a sofor .
      Amugy en pont a masik oldalt latom. Az utasok sokszor nem reagalnak a sofor oszkar uzenetere tszam hivasra. Ahogy Te kezelted az utazas reszleteit illetve annak tisztazasara a kiserleteid nagyon jok. Rovid idon belul 2 utasba is beleutotam hogy a tszam ami megvolt adva nem volt felhasznalohoz rendelve!!
      Udv Z

      Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás