Rendezvényt  szervezel, legyen az pár órás koncert, tematikus találkozó, esetleg több napos kulturális fesztivál, tömegeket megmozgató sportesemény?

Legalább két autónyi vagy akár több tízezer érdeklődőt vársz?

Esemény - naptár

Itt választ kaphatsz a rendezvényszervezők egyik leggyakoribb és legfontosabb kérdésére: Miként érheted el, hogy minél többen látogassanak el az eseményre és hogyan kínálhatsz közönségednek olcsó, rugalmas és jó hangulatú eljutási lehetőséget?

Az ország legnagyobb telekocsi rendszere, az Oszkár hetente egyéni utazások tízezreit segít megszervezni. Miért ne használnánk ki előnyeit a különböző rendezvényekre való eljutás kapcsán is?
.

Fő előnyei a rendezvény (és résztvevői) szempontjából:

  • Az egyébként autóval érkezőknek a költségmegosztás által lényegesen olcsóbb eljutási lehetőséget és mellette közösségi élményt is biztosít
    .
  • Kényelmesen elérhetővé teszi az autóval nem rendelkezőknek  a tömegközlekedéssel nem, vagy csak körülményesen megközelíthető helyszíneket is
    .  
  • Akár az autós, akár az utas által megspórolt összeg a rendezvény kapcsán válik felhasználhatóvá (pl. hosszabb időre váltott bérlet, étel-ital fogyasztás, ajándék-szuvenír vásárlás)
  • A rendezvényre utazás során a hangulat megalapozása még az érkezés előtt, az autóban megkezdődhet. Illetve a hazaút során az élmények megosztása segít felejthetetlenné tenni a rendezvényt. Az esetlegesen kiépülő kapcsolatok gondoskodhatnak, hogy a vendégek legközelebb is visszatérjenek (együtt)
    .  
  • A telekocsi környezettudatos utazási mód. (Az egyéni utazáshoz képest akár negyedelhető a szennyezés, terhelés) Rendezvényed megítélését bizonyítottan javítja, ha nem hagyod ki ezt a lehetőséget és szervezel telekocsit. Viszont ha már szervezel, érdemes a már működő rendszerbe bekapcsolódni, mely valóban hatékony útitárskeresést tesz lehetővé!

Mi az együttműködés előnye Oszkár telekocsi szempontjából? A rendezvény közönségének bevonása által segít teljesíteni küldetésünk, hogy minden utazó megismerhesse a telekocsizást és élhessen az előnyeivel!

Hogy működik ez a gyakorlatban?

Az együttműködés két szinten valósítható meg, egyik sem kíván túl nagy ráfordítást!

1. Alap szint
időszükséglet kb. 5-10 perc
költség: 0*-2000 Ft 

Hirdesd a rendezvényed kapcsán egyébként is használt fórumokon (online hirdetések, honlap, közösségi csatornák, plakátok, sajtóközlemények, rádió és TV reklámok) hogy az Oszkár segítségével telekocsi programot szervezel.

Honlapodon elhelyezhetsz linket, melyre kattintva a látogató közvetlen a rendezvényed helyszínére és időpontjára szűkítetten látja az oszkáros utakat.
pl: http://utitars.oszkar.com/hova-Szeged/year-2014/month-4/day-30/

Több napos eseménynél a középső napot add meg, és a /surroundday-3 kapcsolóval adhatod meg, hogy például a megadott dátum 3 napos környezetét figyelembe véve adja ki a találatokat a rendszer.

Még hatékonyabbá teheted, ha felveszed velünk a kapcsolatot (info@oszkar.com) és hirdetésjelölőt rögzítünk saját ikonoddal és kulcsszavaddal. Így az általad megadott és terjesztett kulcsszót (pl “@SZIN2014”) a hirdetésfeladás során megadó utazók hirdetéseinél látszik a találati listában, hogy a Te rendezvényedre igyekeznek!

Hirdetésjelölő minta

2. Emelt szint
időszükséglet: 1-2 nap
költség: megegyezés szerint

Ha az Alap szintnél komolyabban érdekel a telekocsi-szervezés a rendezvényre, az alábbiakat tudjuk számodra javasolni:

Oszkár telekocsi keresődoboz mintaa. Honlapba építhető keresődoboz

Ennek lényege, hogy közvetlenül az esemény WEB oldalán nyújthatsz egy többletfunkciót a látogatóidnak, már onnan indulva elkezdhetik az útitárskeresést. A kereső természetesen az oldal arculatához illeszthető, akár általad (grafikus csapatod segítségével) de akár mi is tudunk segíteni ebben.
Ide kattintva találsz néhány alapszintű keresődoboz-mintát, melyet akár azonnal elkezdhetsz testre szabni.

Az űrlap fő paraméterei:

action: http://utitars.oszkar.com/
method: get
honnan text input: Indulás városa
hova text input: Érkezés városa
dátum text input neve: date (formátum: YYYY-MM-DD, javasolt datepickeres kiválasztást megvalósítani)
hivatkozo hidden input:(Az oldalad domainje)
utm_source hidden input:(Az oldalad domainje)
utm_medium hidden input: “searchbox”
utm_campaign hidden input: “onpage”

b. Honlapba építhető kereső és keresési eredménylista

Honlapba beilleszthető telekocsi eredménylista

Honlapba beilleszthető telekocsi eredménylista

Ha több helyed van, vagy külön aloldalt is szánsz a telekocsi keresőnek, a keresési eredmények listáját is megjelenítheted még a te oldaladon, akár saját arculattal. Ekkor ún. “iframe”-ként kell beágyazni a keresőt, paraméterként pedig meg lehet adni egy css fájl elérési útvonalat (ez a te szervereden lesz), amiben az alap oszkáros stílusokat tetszésed szerint felüldefiniálhatod. Ne aggódj, ha ez a mondat nem érthető számodra, a weboldalad készítőjének nem lesz kihívás megcsinálni. Erre mintát itt jobb oldalon láthatsz.

És a példa kód. A kékkek kiemelt külső domain-ról behúzott példa stíluslap annyit csinál, hogy az alapból fehér hátteret feketére cseréli, de természetesen ennél drasztikusabb beavatkozásra is van lehetőség igény szerint.

<iframe src=”http://utitars.oszkar.com/iframe-http%3A%40%40www.teresforma.hu%40test%40test.css/” style=”width:580px; height:100%”/>

.
c. Esemény-aloldal az Oszkáron főoldali hírrel, reklámbannerrel kombinálva

Esemény aloldal az OszkáronAkár az Oszkár népes látogatóközönséget is meg lehet célozni, hogy érdemes részt venni az általad szervezett rendezvényen. Ehhez testre szabott aloldalt tudunk készíteni számodra, melyre forgalmat tudunk terelni Oszkár-főoldali hír és/vagy az oldalainkon megjelenő bannerek segítségével.
Ez az oldal általában kedvcsináló képeket és szöveget,  az eseménnyel kapcsolatos legfontosabb információkat tartalmazza, és ezen felül itt szűrve megjelennek az 1. pontban említett hirdetésjelölőt tartalmazó hirdetések. Így láthatóvá tehető, milyen sokan mennek a rendezvényre, rögtön be is lehet csatlakozni egy megfelelő járatba!

Használd ki a fenti lehetőséget vagy keress bizalommal az info@oszkar.com címen, biztosan meg fogjuk találni a mindenki számára előnyös megoldást az esemény-telekocsi szervezése kapcsán!

Referenciák:
Jofogas.hu
Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN)
EFOTT
Szegedi Szabadéri Játékok
Divizió I Jégkorong Világbajnokság
Bánkitó Fesztivál
Berlescentrum.hu
Drupal Developer Days
Megyer Camp Fest 

 

Hozzászólások

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás