Oszkárosként most különösen érdemes Pécsre látogatnod!

IránypécsMég nem jártál Pécsett? Vagy jártál, de szívesen visszamennél? Oszkárosként most különösen érdemes Pécsre látogatnod!

Hogy miért?

UTASKÉNT AZÉRT, MERT:

2015. november 16-ától 2016. március 1-ig az Oszkár telekocsi és az Irány Pécs! Nonprofit Kft. együttműködésének köszönhetően minden, Oszkár telekocsival Pécsre látogató utas  24 órás Irány Pécs! kártyát kap.

Mire jó az Irány Pécs! kártya?

Az Irány Pécs kártya olyan elfogadóhelyeket gyűjt össze, melyeken keresztül megismerheted Pécset és környékét, történelmét, hagyományokon is alapuló gasztronómiáját és pezsgő kulturális életét. A kártya 5 ingyenes és 31 kedvezményes szolgáltatást tartalmaz.  A kártyáról és az elfogadóhelyekről bővebb információt itt találsz: http://kartya.iranypecs.hu/

 

Meddig érvényes az Irány Pécs! kártya?

A 24 órás Irány Pécs kártya az érkezés napján reggel 10 órától, másnap este 20 óráig érvényes, tehát valójában 2 napig élvezheted a kedvezményeket.

Mit kell tennem, hogy megkapjam az Irány Pécs! kártyát?

  1. Foglald le a helyedet a www.oszkar.com-on és utazz el Pécsre
  2. Ha megérkeztél, menj be a Széchenyi tér 7-ben található tourinform irodába (nyitvatartási idő: Hétfő- Péntek: 9.00-20.00, Szombat: 10.00-18.00) és mutasd be a helyfoglalásodat visszaigazoló e-mailt a telefonodon. (Ha nincs okos telefonod, akkor kinyomtatva vidd magaddal, vagy küldd át e-mailben az info@iranypecs.hu címre.)
  3. Add meg az oszkáros felhasználónevedet és vedd át az Irány Pécs! kártyádat

 

AUTÓSKÉNT AZÉRT, MERT:

Minden Oszkáros autós, aki olyan utast visz Pécsre, aki Irány Pécs! kártyát igényel, 2 sorsoláson vesz részt! A nyeremény pedig mindkét esetben valamely pécsi gasztronómiai vagy kulturális programon való részvétel. Az autós neve annyiszor kerül bele a sorsolásba, ahány Pécsre szállított utasa a fent leírtak szerint Irány Pécs! kártyát igényel. A sorsolások időpontjai: 2016. január 15. és 2016. március 11.

Szóval irány Pécs!

Utasként utaznál Pécsre? Keress autóst, aki elvisz! –> http://utitars.oszkar.com/erkorszag-HU/hova-Pécs/

Autósként indulsz Pécsre? Add fel hirdetésedet, keress útitársakat! –> http://www.oszkar.com/driver/createoffer.php

Kellemes időtöltést és további jó oszkáros utakat kívánunk!

 

 

Hozzászólások

One thought on “Oszkárosként most különösen érdemes Pécsre látogatnod!

  1. Mostanában sokat utazom köszönöm a lehetőséget

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*
Website