Nőnap 2017 – Oszkár módra

2Szeretünk közel lenni a közösségünkhöz, Hozzátok! Amikor csak lehet, Oszkárral utazunk, akár valakihez csatlakozva, akár autóink helyeit hirdetve.

Ennek jegyében, és a 10. születésnapi év kapcsán is jó ötletnek gondoltuk, hogy nőnap alkalmából női sofőreinket személyesen köszöntsük fel!

Hirtelen jött az ötlet hétfőn: mi lenne, ha nőnapkor meglepetésszerűen Máté és Attila, a két társalapító “lecsapna” néhány női sofőrre és női utasaikra. Az ötletet tett követte, szerdán hajnalban megvolt a virág és reggel ment is a “fenyegetés” Facebookra!

 

Nőnapi csokorOszkáros nők vigyázat!

Máté és Attila, az Oszkár alapító-kommandója ma bárhol lecsaphat Rátok egy oszkáros út során! Virág lesz náluk, és nem félnek használni! 🌷

Akiket nem sikerül személyesen elérni, azoknak ezúton kívánunk boldog nőnapot! 🌸🌹🌻🌺

 

Általában férfi utastársakat szerveztünk be cinkosnak, hogy biztos jó helyen álljunk készenlétben. (Ezúton is köszönjük a segítséget) Az akció sikeres volt, “lecsaptunk” az Árpád-hídnál, a kisföldalatti végállomáson és a Népligetnél. Az “áldozatok” közt volt elsőoszkáros, de rutinos sofőr is!

Nagyon élveztük a rajtaütési akciót, így tervezünk hasonlót más alkalmakkor is! Már-már irigykedve néztünk a távozó autók után, egytől egyik szívesen lettünk volna utasok bármelyiken!

Íme a merényletek képei, galériánkban közzétételt vállaló “áldozataink”

 

9 7 6

5 4 3

 

További sok sikeres utat kívánunk Oszkárral közösségünk minden tagjának!
Keress autóst aki elvisz, vagy hirdesd meg szabad helyeid akár most!

 

Hozzászólások

One thought on “Nőnap 2017 – Oszkár módra

  1. Sok kedves percet szereztetek,gratulálok,további sok sikert!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*
Website