Ismét egy többek kívánságára elkészült fejlesztésről számolhatunk be, mégpedig arról, hogy átalakult belső üzenőrendszerünk. Az elmúlt időszakban számos ötlet, kérés, javaslat érkezett telekocsi rendszerünk ezen moduljával kapcsolatban, és igyekeztünk mindezen igényeknek eleget tenni. Az eredmény a következő lett:

Üzenetváltások összefoglaló oldala

Uj üzenő rendszer Oszkáron

Új üzenő rendszer Oszkáron

* Az üzenetek üzenetváltásokba csoportosítva láthatóak egy gyűjtő oldalon, ahol legfelül annak az üzenetváltásnak a fejléce látható, mellyel kapcsolatban a legutóbb történt hozzászólás.

* Ezen gyűjtő oldalon kis boríték ikonnal van jelezve, hogy az üzenetváltás elolvasásra került-e már általad, vagy még nem, továbbá az olvasatlan sorok vastagított betűkkel jelennek meg.

* Az összefoglaló oldalon vagy az üzenetváltás első elemének kezdete, vagy a vonatkozó autóshirdetés adatai láthatók, ahol link is található a hirdetés részleteit tartalmazó oldalra.

* Lehetőség van csoportos műveletek végrehajtására ezen az összefoglaló oldalon. Csoportosan olvasottá, olvasatlanná lehet tenni, vagy törölni lehet a kijelölt elemeket a táblázat alatt jobb oldalon található gombok segítségével.

Üzenetváltás olvasása

* Az ugyanazon partnerrel lebonyolított üzenetváltás egy oldalon látható, időrendi sorrendben.

* Azok a fogadott üzenetek, melyeket még nem olvastál el, nyitva vannak, a többinek csak a fejléce látható.

* A fejlécre kattintva bármelyik üzenet kinyitható és bezárható.

Üzenetváltás nézete - Oszkár telekocsi üzenőrendszer

Üzenetváltás nézete

* A felső fejlécben található Összes kinyit / bezár gomb segítségével kinyitható vagy bezárható az egész üzenetváltás.

* Az üzenetre ezen az oldalon alul lehet válaszolni.

* Ezen az oldalon van lehetőség az üzenetváltás törlésére is.

* Az általad küldött üzeneteknél a felhasználóneved mellett megjelenő ikon jelzi, hogy a másik fél még nem olvasta az üzenetedet.

Reméljük sokkal kényelmesebben tudod használni a jövőben az átalakított üzenőrendszert, mindazonáltal javaslataidat továbbra is szívesen várjuk az info@oszkar.com e-mail címre!

Hozzászólások

  1. Oszkár Telekocsi

    Szervusz Petya!

    A zöld ikonos dolgot javítottuk, most már be lehet csukni az ablakot.
    Az olvasatlan üzenetek pedig elég jól elkülöníthetők a többitől, mert a lista nézetben jól ki van vastagítva, az üzenetváltás nézetben pedig csak az olvasatlanok vannak kinyitva.

    További kellemes Oszkározást!

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Megosztás